Een onverwachte geile avond

Vanavond is mijn vriendin Kim bij mij. We gaan gezellig naast elkaar op de bank zitten, nemen een glaasje wijn en kletsen na lange tijd weer eens lekker bij.
Terwijl Kim aan het vertellen is over haar werk, kijk ik af en toe naar haar borsten. Ze draagt een dun, strak bloesje waarin ik haar enigszins stijve tepels kan zien, wat me afleidt van haar verhaal.
Kim ziet de ‘kletspot’ die ik voor mijn verjaardag heb gekregen op tafel staan. In de kletspot zitten kaartjes met vragen erop als ‘wat is de mooiste dag uit je leven?’.
Ze pakt een kaartje en leest deze voor. ‘Heb je wel eens seks gehad met iemand van je eigen geslacht?’ ‘O’ zegt Kim ‘vertel Doortje, heb jij dat wel eens gedaan?’. Bij het idee alleen al voel ik even een schokje tussen mijn benen. Ik fantaseer vaak over seks met een vrouw als ik masturbeer, wat me ontzettend geil maakt.
Net als ik antwoord wil geven op de vraag, gaat onverwacht de deurbel. Ergens een beetje opgelucht dat ik uitstel krijg voor mijn antwoord, loop ik naar de voordeur. Als ik open doe, zie ik mijn goede, woest aantrekkelijke vriend en collega Lout staan.
Er bestaat al langere tijd seksuele spanning tussen ons, zonder dat er fysiek ooit iets tussen ons is gebeurd.
Ik reageer enthousiast als ik hem zie, omhels hem en geef hem drie zoenen. Het voelt fijn om zijn lijf tegen het mijne te voelen en ik druk me nog even dichter tegen hem aan. Ik vraag hem binnen te komen, waar ik Kim en Lout aan elkaar voorstel.
‘Je komt precies op het goede moment binnen’ flapt Kim eruit. ‘Ik vroeg Doortje net of ze wel eens seks met een andere vrouw heeft gehad toen jij aanbelde’ en ze laat het kaartje zien. Lout begint te lachen en kijkt mij met zijn pretogen aan. ‘Interessant’ zegt hij, ‘ik ben heel benieuwd naar je antwoord!’ Ik verkleur en zeg dat dit niet het geval is, in de veronderstelling dat de vraag hiermee genoeg beantwoord is. Maar Lout wil meer van mij horen en vraagt of ik wel eens seks met een vrouw zou willen hebben. Lout kent me door en door en hij weet maar al te goed dat ik dit graag een keer zou willen, maar hij heeft er enorm plezier in om mij voor het blok te zetten in dit soort situaties. Bij Lout ben ik gewend om open over seks en mijn fantasieën te praten, maar Kim en ik bespreken dit soort dingen normaal gesproken niet.
Ik word nog wat roder dan ik al was en ik zie dat Lout geniet van de ongemakkelijke situatie waarin hij mij gebracht heeft en met plezier zit te kijken hoe ik me hier uit red.
‘Ik zou graag een keer seks met een vrouw willen, maar eigenlijk zou ik het liefst seks met een vrouw willen als een man toekijkt.’ Ik ben verbaasd over mijn eigen openheid en moet lachen om de verbazing van Lout èn Kim. ‘Dat had ik niet achter jou gezocht’ zegt Kim. Als ik Kim ernaar vraag, vertelt zij heel nieuwsgierig te zijn naar seks met een andere vrouw, maar dat zij hier ook geen ervaring mee heeft. Er volgt een korte stilte, maar dan
staat Kim ineens op, pakt mijn hand en zegt ‘waar wachten we dan op?’. Ik sta een beetje overrompeld op om met haar mee naar boven te gaan, maar ik blijf stil staan. ‘Alleen als Lout mee naar boven wil komen’ zeg ik met een verleidelijk lachje op mijn gezicht. Lout kijkt me lachend aan en aan zijn ogen zie ik dat hij niks liever wil dan met ons meekomen.
Voordat Kim me mee naar boven neemt, trekt ze mij naar zich toe en begint me innig te zoenen. Het is een korte, warme en zachte zoen waarbij ze heel even met haar tong in mijn mond voelt. Tijdens de zoen voel ik dat haar borsten de mijne raken en ik voel dat ik nat wordt van de opwinding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *