Het huissletje

“Zozo. Jij bent vroeg op!” Wouter, één van mijn huisgenoten, kijkt enigszins verbaasd opzij naar het aanrecht waarop ik mijn yoghurtje zit te eten. Meestal is hij in het weekend niet eerder uit bed dan een uur of elf, maar vanochtend is hij al keurig aangekleed en heeft hij zijn haar voor de verandering netjes gekamd.

“Niet iedereen kan met zo weinig slaap als jij. “ Er verschijnt een quasi-vermoeide blik op zijn gezicht. “Nee, Floortjes ouders geven vanavond een feestje en mevrouw wilde graag op tijd de trein pakken zodat we de hele dag over haar goede studieresultaten kunnen praten.”

“Klinkt dolletjes,” antwoort ik sarcastisch. De blik die ik terug krijg geeft duidelijk aan dat hij het plan van zijn vriendin niet als een goede besteding van het weekend ziet.

“Ik weet wel wat leukers hoor,” zeg ik met een ondeugende glimlach terwijl ik mijn ochtendjas een beetje open en één van mijn tieten ontbloot. Met een grote smile op zijn gezicht loopt hij op me af en zet zijn hand aan de onderkant van mijn borst. Ik bijt op mijn lip terwijl hij zachtjes begint te kneden. Plotseling laat hij me los en geeft me een zoen op mijn voorhoofd.

“Sorry sletje, andere keer. Als ik over een half uur niet op het station sta, zwijgt Floor me het hele weekend dood.”

Dat was niet de bedoeling. Ik ben geil wakker geworden en wil een harde pik in me voelen. Zijn pik. Dat prinses Floor een paar dagen uit haar humeur is vond ik niet zo boeiend, die is überhaupt nooit echt in goeden doen. Ik laat mijn hand afzakken naar zijn kruis en knijp zachtjes in een duidelijk voelbare erectie. “Je pik wil iets anders hoor…en mijn kutje ook.” Hij zucht.

“Kort vluggertje? Vijf minuten max. Mijn poesje druipt al sinds ik mijn ogen open deed, dus je lul glijdt zo naar binnen.” Met een gespeelde teleurstelling kijk ik hem aan terwijl ik de knopen van zijn broek openmaak.

Zijn hand gaat terug omhoog en slaat de rest van mijn badjas open. “Jij bent echt erg zeg. Ik ga geen rekening met je houden hoor. Gewoon je kutje volspuiten en dan ben ik weg.”

“Je weet toch dat ik niet zoveel nodig heb? En anders vinger ik me gewoon klaar terwijl je soldaatjes een feestje in mijn kutje vieren.”

Met enig gestuntel doet hij zijn broek en boxer uit. Daarna neemt hij weer plaats tussen mijn benen en zet zijn harde pik tussen mijn glinsterende lipjes. Zijn hand glijdt af naar mijn heupen en langzaam duwt hij zijn paal naar binnen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond terwijl ik hem steeds dieper voel gaan.

“Je bent echt geil, he?”

Ik knik. Als hij bijna helemaal in me zit trekt hij even terug en stoot dan in één keer diep door. Een klein gilletje. Nog een keer. Harder, dieper. Gestaag voert hij het tempo een beetje op terwijl ik achterover leun en het stoten van zijn keiharde pik over me heen laat komen. Ik heb niet zoveel nodig. Ik wil gewoon geneukt worden. Nog eventjes.

Plotseling trekt hij zijn lul uit mijn kutje. Ik open mijn ogen en kijk hem aan.

“Tafel. Kont omhoog.”

Ik glijd van het aanrecht en steun op de tafel. Met zijn vlakke hand slaat hij even hard op mijn billen. Hij gaat achter me staan en drukt zijn harde paal weer naar binnen. Eerst begint het stoten op een langzaam tempo, langzamer dan net. Diep en ritmisch, zijn heupen die bij elke stoot met een kletsend geluid tegen mijn volle kont slaan. Mijn kreunen beginnen zich steeds sneller achter elkaar op te volgen en klinken steeds hoger. Steeds dichter kom ik bij dat randje. Blijkbaar voelt hij het aan en begint steeds sneller te stoten. Hij pakt mijn paardenstaart stevig vast en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik kreun steeds harder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *